Ticketverkoop ‘De Grote Sinterklaasshow 2015’ gestart

Zopas is de ticketverkoop voor het grootste kinderfeest van het land van start gegaan. Op zaterdag 5 en zondag 6 december verwelkomen de Studio 100 figuren niemand minder dan Sinterklaas in het Sportpaleis van Antwerpen tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’, en ook jij kan erbij zijn.

De Ghost Rockers, de prinsessen van Prinsessia, de helden van ROX en nog vele andere Studio 100 vrienden zullen op 5 en 6 december Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten verwelkomen in het Sportpaleis van Antwerpen tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’. 

Maak je dus klaar voor het grootste kinderfeest van het jaar met: Ghost Rockers, Prinsessia, ROX, Samson & Gert, Piet Piraat en zijn vrienden, Wickie de Viking, Maya de Bij, Plop en zijn vrienden en natuurlijk zullen de nieuwe meiden van K3 van de partij zijn.

Er zijn voorstellingen gepland op zaterdag 5 december 2015, om 10:00 en 14:00 uur en op zondag 6 december 2015,  om 10.00 uur. Bestel hier je tickets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Delen

Reacties via Facebook

2 reacties op “Ticketverkoop ‘De Grote Sinterklaasshow 2015’ gestart
  1. Dirk schreef:

    Wat een leuk zou feest moeten worden voor onze kleinkinderen dreigt volledig fout te lopen. de ticketverkopers online vergeten namelijk dat dit een kinderfeest betreft en bijgevolg de toekenning van de plaatsen best niet willekeurig gebeurd. In ons geval zal Felix 4,5jaar op rij 7 zitten, Leonie 3 jaar op rij 8 en ikzelf op rij 10….Onbegrijpelijk !

  2. Bram schreef:

    Is Fred v/d Hilst ook daadwerkelijk de Sint, of hebben ze hem gebruikt voor de foto?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën