Seizoensontknoping van Galaxy Park op DVD!

Goed nieuws voor de Galaxy Park-fans, want de spannende ontknoping van het eerste seizoen is vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD!

Deze nieuwe Studio 100 televisiereeks, met een buitenaards kantje, vertelt het verhaal van zes jongeren die als jobstudent aan de slag gaan in het vakantiedomein Galaxy Park. Al snel blijkt dat ze meer om handen hebben dan alleen maar hun vakantiejob. Er gebeuren namelijk vreemde, onverklaarbare dingen in het park. Er is een alien met bijzondere krachten neergestreken en al snel blijkt dat deze alien, Exo7, één van de zes jongeren is.

Exo7 krijgt de taak om de mensen te exoderen en mee te nemen naar het moederschip om zo meer te weten te komen over het menselijke ras. Maar zal hij slagen in zijn missie en voorgoed terugkeren naar zijn planeet? Of zal de vriendschap en de liefde alles overwinnen?

De spannende ontknoping van het eerste seizoen was reeds in februari te zien op Ketnet. Voor wie dit gemist heeft of het graag nog eens opnieuw zou willen beleven, is er deze gloednieuwe DVD box Seizoen 1 – deel 2.

Bestel de DVD-box via SinQel!

De DVD-box telt 2 dvd’s en is goed voor meer dan vijf uur kijkplezier! In de DVD-box vind je bovendien een persoonlijke code. Met deze code krijg je toegang tot een speciale websitepagina waar je alvast een exclusieve blik achter de schermen van Galaxy Park seizoen 2 kan werpen. De spannende mysteries van Galaxy Park gaan door in het tweede seizoen dat dit najaar te zien zal zijn op Ketnet!

Inhoud dvd

Afl. 25 t/m 52

Ko maakt hardnekkiger dan ooit jacht op de alien en Femke laat zich steeds meer door hem inpalmen. Als ze met zijn verdenkingen geconfronteerd wordt, weet Femke niet meer wie ze moet vertrouwen. Wanneer Stef haar de waarheid opbiecht, is ze helemaal de kluts kwijt. Ze probeert haar gevoelens voor Stef aan de kant te schuiven, waardoor ze een heel gevaarlijke beslissing neemt… Ondertussen gaat Exo7 onverminderd door met zijn missie op aarde. Het aantal slachtoffers blijft groeien. Geen van hen weet welk vreselijk lot hen te wachten staat…

Cast

 • DIEDERIK – Soy Kroon
 • FEMKE – Lauren De Ruyck
 • MELLANIE – Marieke Meelberghs
 • OS – Immanuel Lemmens
 • PAULA – Astrid Sercu
 • STEF – Nicolas Caeyers
 • FREDDY – Alex Van Haecke
 • KO – Erik Burke

Speelduur

 • ca. 340 minuten

 Delen

Reacties via Facebook

2 reacties op “Seizoensontknoping van Galaxy Park op DVD!
 1. runer wilssen schreef:

  de seizoensontknoping van galaxy park was geweldig en spannend ik hoop dat seizoen 2 ook zo geweldig is groetjes jullie aller grootste fan runer

 2. Jason Wittevrongel schreef:

  Het is daarom dat hij al een dikke week in verschillende filialen van Bart Smit is te vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën