Vlaamse gastrollen K3 Love Cruise bekend

Zopas heeft Studio 100 in een persbericht bekend gemaakt wie de Vlaamse gastacteurs in de gloednieuwe K3 film ‘K3 Love Cruise’ zijn. Naast de terugkeer van Jacques Vermeire als Marcel zal Sven De Ridder de rol van Elvin, de Parelelf voor zijn rekening nemen. Ook Maartje Van Neygen en Ashley Ntangu zullen in de film te zien zijn

Vandaag maakte Studio 100 de Vlaamse bijrollen van de gloednieuwe K3-film ‘K3 Love Cruise’ bekend. Zo zal de bekende acteur en komiek Jacques Vermeire opnieuw de rol van de simpele Marcel, die we reeds kennen uit de reeks Hallo K3, voor zijn rekening nemen. En Marcel is niet het enige Hallo K3-personage dat zijn opwachting mag maken in deze nieuwe film. Ook Bas, gespeeld door de Nederlandse acteur Winston Post, zal in de film te zien zijn.

Copyright: Jacques Vermeire

Sven De Ridder, die bij Studio 100 reeds meespeelde in Jabaloe en Nachtwacht, mag zich in ‘K3 Love Cruise’ van zijn meest magische kant laten zien als Elvin, de Parelelf. Maartje Van Neygen zal de rol van Elfje Ayla voor haar rekening nemen terwijl Ashley Ntangu in de huid kruipt van Jasmijn, een oude schoolvriendin van Klaasje.

Het verhaal

De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas! Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal!
Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin.
Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje. Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties belandt! Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen…

En deze eerste film van Hanne, Marthe en Klaasje zit ook nog eens boordevol vrolijke nieuwe K3 hits!

‘K3 Love Cruise’ is een film van Studio 100 en geregisseerd door Frederick Sonck. Kinepolis Film Distribution brengt de film op 13 december 2017 uit in de Vlaamse bioscopen terwijl Splendid Films de film op dezelfde dag in de Nederlandse zalen uitbrengt.

Nieuw album

Op 17 november 2017 zal ‘Love Cruise’, het nieuwe album van K3 uitgebracht worden. Het album zal de nieuwste hits van K3 bevatten, waaronder de nummers uit de film én de zomersingle ‘Pina Colada’.Delen

Reacties via Facebook

2 reacties op “Vlaamse gastrollen K3 Love Cruise bekend
  1. Saskiapoddewijn schreef:

    Hoi k3
    Groetjes Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën