Eerste keer nachtzwemmen in Plopsaqua groot succes

Naar aanleiding van de hittegolf kondigde Plopsaqua De Panne voor het eerst nachtzwemmen aan tot 1u ’s nachts. Maar liefst 3.500 mensen kwamen vandaag zwemmen en afkoelen, goed voor een nieuw bezoekersrecord.

Gisteren liet Plopsaqua De Panne via een persbericht en social media weten dat het als reactie op de hitte van de afgelopen dagen langer zou openen. Al wie wou afkoelen was vandaag niet alleen tijdens de dag welkom, maar kon voor het eerst ook tot 1u ’s nachts komen zwemmen.

Het initiatief werd massaal gedeeld op sociale media en héél wat mensen wilden gebruik maken van het speciale, voordelige avondticket.Dankzij het succes van de actie en de lange openingsuren mocht Plopsaqua maar liefst 3.500 zwemmers ontvangen. Goed voor een nieuw dagrecord.

“We kregen wel wat reactie maar zo’n succes en een nieuw bezoekersrecord hadden we nooit verwacht”, aldus Plopsa CEO Steve Van den Kerkhof. “Gezien de weersvoorspellingen op lange termijn bekijken we nu hoe we de komende dagen en/of weken nog meer extra laatavondopeningen kunnen voorzien”.

Wie dus in de toekomst alsnog wil afkoelen in de populaire waterattracties moet dus zeker de website en sociale media kanalen van het park goed in het oog houden.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën