K3 gaat samenwerking aan met Jan Smit

De meiden van K3 hebben het momenteel druk met hun eerste film ‘K3 Love Cruise’, hun tweede, gelijknamige, album en met de voorbereidingen van hun nieuwe show die vanaf 17 maart 2018 in Vlaanderen en Nederland te zien is. Ondank hun drukke agenda hebben Hanne, Klaasje en Marthe tijd gevonden om in het voorjaar van 2018 samen te werken met niemand minder dan Jan Smit. 

De bekende Nederlandse zanger Jan Smit was gisteren avond te gast bij het vrt-programma ‘Van Gils & Gasten’, waar hij het nieuws over de samenwerking aankondigde. Niet alleen zal K3 samen met Jan Smit een nieuwe single maken, ook zullen Hanne, Klaasje en Marthe als gastartiest optreden op het concert van Jan Smit op 10 maart 2018 in het Sportpaleis van Antwerpen.

“Als kleine jongen droomde ik er al van om minstens één keer in mijn leven een concert te mogen geven in het Sportpaleis. Samen met mijn kinderen, die overigens grote K3-fans zijn, ben ik ontzettend blij en trots dat zij er ook bij zijn. Ik kijk er naar uit om samen met hun ploeg en met Miguel Wiels een nummer voor hen te schrijven”, zegt een trotse Jan Smit.

 


  • Datum: woensdag 27 september 2017 om 05:54
  • Tekst: Studio100fan.eu - Beau
  • Bron: Persbericht Royal Promotions
  • Gepost in: K3
  • Tags: ,

Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën