Prinsessia krijgt Gouden DVD in Plopsaland

De prinsessen van Prinsessia speelden gisteren hun laatste show in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Studio 100 verzamelde voor deze laatste show de pers, want ze hadden een verrassing in petto voor hun prinsessen. Van hun eerste DVD ‘Het Gouden Prinsessenkroontje’ zijn maar liefst 10.000 exemplaren verkocht, goed voor een gouden DVD. 

Na de uitreiking van de gouden DVD door Patrick Onzia, werd ook de gloednieuwe dvd en de allereerste CD van Prinsessia voorgesteld aan de verzamelde pers. De nieuwe DVD ‘Prinsessenmusical’ is zopas in de winkel verschenen en bevat 5 superleuke nieuwe afleveringen van de populaire reeks. Het allereerste Prinsessia cd-album ‘Goud’ zal vanaf 19 september beschikbaar zijn in de winkels en bevat naast de 10 nummers uit de serie, ook nog de karaoke versies van deze liedjes.

In september gaat het nieuwe seizoen van Prinsessia van start op Ketnet. Elke zaterdag en zondag zullen er nieuwe avonturen van de prinsessen worden uitgezonden. Ook in Nederland wordt het nieuwe seizoen vanaf 1 september uitgezonden op Zappelin.

Bekijk alle foto’s hier!

prinsessia

 Delen

Reacties via Facebook

6 reacties op “Prinsessia krijgt Gouden DVD in Plopsaland
 1. douae schreef:

  prinsessia is leuker dan k3

 2. cheleste schreef:

  ik ben van fan prinsessia

 3. maya thijs schreef:

  dag prinsess linde ik wil prinses worde

 4. rhune schreef:

  beniewd naar seizoen twee

 5. Stefania schreef:

  Hier staat al een prinsesje te springen van ongeduld voor de nieuwe afleveringen en de CD 😀

 6. Maxim schreef:

  Benieuwd naar seizoen 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën