De 20ste Samson & Gert kerstshow vol nostalgie!

Afgelopen zaterdag werd in de Elisabethzaal van Antwerpen het startschot gegeven voor de jaarlijkse Samson en Gert Kerstshow. De show staat volledig in het teken van hun twintigste verjaardag en is meteen ook de feestelijke apotheose voor dit jubileumjaar!

Samson en Gert kijken met grote spanning uit welke verrassing de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto in petto hebben, maar ook de Afgevaardigde van de Minister heeft een fantastisch verjaardagscadeau bij! Alleen wil hij niet meteen zeggen wat het precies is. En dat is nog niet alles… ook de directeur van de televisie heeft voor een verrassing gezorgd: hij trakteert Samson en Gert op een droomreis naar Spanje en ze mogen nog één vriend meenemen. Wie van hun drie beste vrienden mag mee met hen naar Spanje? Dit wordt een moeilijke keuze voor Samson en Gert!

Gastrollen
Naast de vaste personages zijn er ook dit jaar weer enkele gastacteurs in de show. Jelle Cleymans speelt de rol van televisiepresentator. Hij maakt een programma rond de twintigste verjaardag van Samson en Gert. Ook Viktor Verhulst, zoon van Gert Verhulst, maakt zijn Studio 100-debuut! Hij assisteert Jelle als cameraman.

Liedjes
Naast de recente liedjes passeren er ook een heleboel Samson-klassiekers de revue. Voor de oudere Samson en Gert fans is dit dan ook een kerstshow vol nostalgie! De volgende liedjes worden gespeeld:

 1. Ouverture
 2. Wij gaan beginnen
 3. Dan is het Kerstmis
 4. Er zit meer in een liedje
 5. Vrolijk liedje
 6. Beste vriend
 7. Feestmedley (In de disco, Klap maar in je handen en Oh la la la!)
 8. Piloot
 9. Piraten-potpourri
 10. Alles is op
 11. Droom
 12. Lang zullen ze leven
 13. ’t Is afgelopen (Met o.a.: Mexico, Naar zee, 10 miljoen, Ik ben verliefd, Samsonlied en de Samsonrock)

Tickets en info
Heb jij nog geen tickets voor deze show? Haast je dan snel! Kijk op deze pagina voor tickets en info! Voorstellingen lopen nog t.e.m. 5 januari 2011 in de Elisabethzaal te Antwerpen (11:15, 14:00 en 17:00 uur). Tickets kunnen besteld worden via Sherpa en kosten tussen de 30 en 10 euro.

[nggallery id=39 template=caption]Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën