Driedaagse De Panne-Koksijde ging op unieke wijze van start in Plopsaland De Panne

Gisteren werd op unieke wijze het startschot gegeven van de driedaagse wielerklassieker ‘De Panne-Koksijde’. Al voor het tweede jaar op rij werd het startschot gelost in Plopsaland De Panne, die speciaal voor de wielerwedstrijd gratis de deuren opende.

De 41e editie van de Driedaagse De Panne-Koksijde ging op bijzondere wijze van start. Het startschot werd voor het eerst gegeven in Plopsaland De Panne. Het centrale Dorpsplein van het pretpark diende op dinsdag 28 maart als buitengewone vertrekpunt van de drie dagen durende koers.

“Het park is op deze dag uiteraard gratis toegankelijk voor iedereen en er zullen heel wat drank- en eetkraampjes zijn. We gaan er alles aan doen om er een gezellig volksfeest van te maken!”, zegt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsa De Panne.

De dag gaat van start met de ploegenvoorstelling om 10u30 op de Kiosk op het Dorpsplein. De start is voorzien omstreeks 11u45. “Uiteraard kan men vooraf al genieten van de typische sfeer die bij de start van een grote wielerwedstrijd hoort. We heten iedereen van harte welkom!”

“We hechten enorm veel belang aan het steunen van initiatieven die belangrijk zijn voor de regio rond het park.”, verduidelijkt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, de bijzondere samenwerking. “De Driedaagse hoort daar zeker ook bij. Vandaar dat we Plopsaland De Panne speciaal openstellen voor dit gebeuren.”

“Een mooiere start kunnen we ons niet wensen“, voegt Bruno Dequeecker, voorzitter van de organisatie van de Driedaagse, er nog aan toe. “We zijn ervan overtuigd dat het een succesvolle editie wordt!”Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën