De zomer barst los op Studio 100 TV!

Het belooft een keileuke zomer te worden op Studio 100 TV. We nemen een blik achter de schermen van de opname van dé zomerhit van het jaar: Pina Colada van K3. En meer nog: bij Studio 100 TV kan je zelf de K3 Pina Colada leren maken. Ook de K3 films worden op je los gelaten. Daarnaast is er pure nostalgie met de originele films van Pippi Langkous en zijn er nieuwe afleveringen van Kosmoo.

Het wordt een mooie zomer, zeker voor de meisjes van K3. Momenteel kan je de nieuwe zomerclip Pina Colada regelmatig zien op Studio 100 TV. Op 10 juli is het trouwens internationale Pina Colada-dag en naar aanleiding daarvan zendt Studio 100 TV ook de exclusieve making-off uit van de nieuwste K3 videoclip. Als klap op de vuurpijl zendt Studio 100 TV elk weekend een K3 film uit. We starten op zaterdag 1 juli met K3 Dierenhotel.

Pure nostalgie

In augustus laat Studio 100 TV elk weekend een film van Pippi Langkous op de kijkers los. Spanning en humor verzekerd dus, overgoten met een mooie saus nostalgie.

Showtime

Elke dag om 9u en 18u is het Showtime. Dan krijg je een supertoffe musical of show van Studio 100 geserveerd. Ook Joyce en James duiken de zomer in met hun vakantiepret! Elke dag zijn er nieuwe mopjes, knutseltips, weetjes en nog veel meer leuks!

Kosmoo

Op zaterdag om 8:30 uur zijn er nieuwe afleveringen van Kosmoo. Robbe en zijn vriendin Ellis beleven weer veel spannende avonturen in Zeezicht, natuurlijk met Robbe’s trouwe viervoeter Kosmoo.

Dansen met Maya

Samen met je favoriete bij leer je haar leukste dansjes! Elke zondag een nieuwe aflevering op 8 uur.

 


  • Datum: donderdag 29 juni 2017 om 09:59
  • Tekst: Studio100fan.eu - Beau
  • Bron: Persbericht Studio 100
  • Gepost in: Studio 100
  • Tags:

Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën