Zeg eens euh! vanaf maandag op tv

Maandag 1 augustus is het eindelijk zover: dan gaat de vernieuwde versie van het legendarische spelprogramma ‘Zeg eens Euh!’ in première op VIER. Gert Verhulst, de bedenker en oorspronkelijk presentator is terug van de partij, en ook een aantal panelleden van weleer zullen hun opwachting maken!

Tussen 1992 en 1997 liep op de toenmalige BRTN TV1 het legendarische spelprogramma ‘Zeg eens Euh‘. Eind mei maakte productiebedrijf Studio 100 bekend dat het spelprogramma zijn comeback ging maken deze zomer op de Vlaamse commerciële zender VIER. Het concept werd wat aangepast aan de hedendaagse televisienormen en het programma kreeg een gloednieuw decor. Gert Verhulst, de bedenker van het spel, neemt opnieuw de presentatie voor zijn rekening.

zeg eens euh 3

In het spel krijgen de vier panelleden een thema en een verboden woord. Indien ze punten willen verdienen, moet het panellid een minuut lang praten over het thema dat hij kreeg, zonder het verboden woord of het woord euh te zeggen. Een heleboel bekende Vlamingen zitten dit seizoen in het panel van ‘Zeg eens Euh!’, waaronder Koen Crucke, Margriet Hermans, Karen Damen, Herman Verbruggen, Jelle De Beule, …

De eerste aflevering

In de eerste aflevering nemen Karen Damen, Herman Verbruggen, Gilles Van Bouwel en Maaike Cafmeyer het tegen elkaar op en komen we tussen de euh’s door meer te weten over het ochtendhumeur van Karen, de lichaamsbeharing van Herman, de eerste spreekbeurt van mol Gilles en de hormonen van Maaike.

Meer info over de komende afleveringen is te vinden in onze Plopsabase!Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën