Studio 100 Media sluit grote overeenkomst met Ceska televise

De Tsjechische zender Ceska televise heeft een groot pakket uitzendrechten van kinderprogramma’s aangekocht bij Studio 100 Media. In het pakket zitten o.a. de reeksen rond Maya de Bij, Wickie de Viking en Bol & Smik.

Studio 100 Media en de Tsjechische zender Ceska televise hebben een overeenkomst afgesloten rond de free-to-air uitzendrechten van een heleboel Studio 100 Media programma’s, waaronder Maya de Bij, Wickie de Viking en Bol & Smik. Met de overeenkomst krijgt Ceska televise toegang tot maar liefst 200 halve-uren kindertelevisie uit de Studio 100 Media catalogus.

Martin Krieger, hoofd ‘Global Distribution’ bij Studio 100 Media: “We zijn blij met de uitbreiding van de samenwerking met Ceska televise rond onze bekende figuren. We zijn ervan overtuigd dat onze figuren even populair zullen zijn op kabel-tv in Tsjechië als in de rest van de wereld en dat kinderen zullen genieten van de vele avonturen van o.a. Maya de Bij, Wickie de Viking, Molly Monster, Bol & Smik en Knietzsche.”Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën