Kleur en win tickets voor de Plop-show

Speelgoedketen Fun geeft 30 gezinstickets weg voor de nieuwste Plop-show: ‘Plop gaat trouwen’! Daarnaast kun je ook kans maken op 1 van de vele Plop-verrassingspakketten!

Haal snel de kleurplaat van Kabouter Plop in je Fun-winkel of download hem op www.fun.be! Kleur hem in en geef hem af in je Fun-winkel voor 22 januari 2011. En misschien maak jij wel kans op 1 van de 30 gezinstickets (4 personen) voor de nieuwe theatervoorstelling ‘Plop gaat trouwen’ op 11 maart 2011 om 15.15 uur in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen of op 1 van de vele verrassingspakketten.

Het verhaal van de show:
Wat een opwinding in het kabouterbos! De kabouters vinden een brief, waarin Tante Plap aankondigt op bezoek te komen. De strenge groottante van Plop en grote bemoeial vindt namelijk dat het de hoogste tijd is voor een vriendinnetje voor onze kabouterheld. Maar of Plop daar nou blij mee is? Zodra zij in het bos arriveert, verbouwt ze de hele boel en is niemand meer zichzelf. Ze bemoeit zich zelfs met Kwebbel, Klus en Lui die bezig zijn met het organiseren van een leuk feestje. Komt er een feestje, gaat Plop trouwen en verlaat Tante Plap ooit nog het kabouterbos?

Klik hier voor meer informatie over de show.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën