Mega Mindy in spetterende 3D-show!

Dit najaar is superheldin Mega Mindy samen met Toby, de commissaris, oma en opa Fonkel en natuurlijk enkele boeven te zien in een nieuwe, spectaculaire en verbluffende show: ‘De MEGA Mindy show’.

Het belooft een show van formaat te worden, want na het grote succes van de allereerste 3D-musical ‘Alice in Wonderland met K3’ maakt Studio 100 voor de ‘MEGA Mindy show’ opnieuw gebruik van spetterende 3D-effecten. Gewapend met de 3D-bril zullen de bezoekers kunnen genieten van balonnen, sterretjes, popcorn, wolkjes, en hartjes die de zaal in komen vliegen en die je echt het gevoel geven een onderdeel van de ‘MEGA Mindy show’ te zijn!

De spectaculaire show, boordevol actie, lachwekkende acts en bekende hits is te zien – naast een heleboel theaters in Nederland –  in Antwerpen en Hasselt. Snel zijn is de boodschap, want de tickets vliegen de deur uit! Tickets zijn te verkrijgen vanaf 10 euro. Zowel in Hasselt als in Antwerpen zijn er nu reeds extra voorstellingen. Klik hier voor tickets en info. Gert Verhulst tekent opnieuw voor de regie. De choreografie ligt in handen van IJvi Hagelstein.

UPDATE 1 OKTOBER 2011: Bekijk via deze link een verslag van de show.

Het verhaal

In ‘de MEGA Mindy show’ maakt Mega Mindy kennis met de nieuwste uitvinding van Opa Fonkel: de 3D-machine! Met één druk op de knop tovert de 3D-machine alles wat je wil zien, maar het is echter heel belangrijk dat de machine niet in verkeerde handen terechtkomt.

Commissaris Migrain daarentegen heeft er veel zin in, want hij is de presentator van de show. Hij zal bovendien een verrassingsact brengen en wordt op de voet gevolgd door een cameraploeg. Hierdoor denkt hij al snel dat de show helemaal rond hem draait en noemt de show dan ook ‘Migrain show.’

Maar wanneer plots de 3D-machine verdwijnt, heerst er grote chaos. Mega Mindy staat voor een bijzonder moeilijke strijd, want de boeven willen met de 3D-machine de wereld veroveren en de rijkste en machtigste mensen op aarde worden. Bovendien zijn de boeven veel sterker met de hulp van de 3D-machine. Onze superheldin zal haar uiterste best moeten doen om dit avontuur tot een goed einde te brengen.

Kortom een niet te missen spektakel met spetterende 3D-effecten, een betoverend ballet en natuurlijk bekende Mega Mindy-hits zoals ‘Jij, jij Toby’, ‘Tijd voor Mega Mindy’ en ‘Ruim baan’.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën