"Trowback Thursday in het Sportpladijs"

- Concert van Studio 100 -

Synopsis

Ketnet wordt dit jaar 20 jaar en plant samen met Studio 100 een groots muzikaal verjaardagsfeest op woensdag 29 en donderdag 30 november, maandag 4 december én dinsdag 5 december: #Throwback Thursday in het Sportpladijs. Voor één keer niet voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen. Zij kunnen zich helemaal uitleven tijdens dit evenement in het Sportpaleis, want heel wat van hun vroegere kinderhelden zullen tijdens deze show de revue passeren. Samson en Gert, die zelfs na twintig jaar nog steeds een vaste waarde zijn bij Ketnet, zullen er al hun grote hits brengen.
Voormalig Ketnet-gezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zijn alvast van de partij om de Ketnetters van het eerste uur mee te nemen op een nostalgische reis. Ook Peter Van de Veire, één van de eerste gezichten van Ketnet, zal erbij zijn om de avond af te sluiten met een dj-set vol hits uit de nineties en nillies. De twintigers van vandaag kunnen dus één avond schaamteloos hun jeugd herbeleven.

Samenvatting

Nog niet beschikbaar.

Afbeeldingen
Vergroten Klik op de afbeelding voor een vergroting

Videobeelden

Speeldata

Medewerkers

Nog niet beschikbaar.

Trivia

Nog niet beschikbaar.

Quotes

Nog niet beschikbaar.

Gerelateerde pagina's


Nog niet beschikbaar.

ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase:

Zoeken in de Plopsabase:


Cool to school 2016

Volg Studio100fan.eu ook op Facebook