Shows en evenementen

Via deze pagina kunnen jullie allerlei informatie vinden over de shows en evenementen van Studio 100.

Zoeken in de Plopsabase:

Ghost Rockers On Tour

Het verhaal
Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy gaan vanaf september 2017 op toer door heel Vlaanderen! Laat je onderdompelen in een show vol spanning, avontuur en geheimen, en zing samen met de Ghost Rockers mee met hun allergrootste hits.

Meer informatie

Maya en de pollenbollen

Het verhaal
Maya heeft een verrassingsfeestje voor Willy georganiseerd. Hij is jarig! Maar zelf is hij dat een beetje vergeten. Maya heeft Willy op pad gestuurd om heerlijke pollenbollen te zoeken om een verjaardagstaart te versieren. Maar als hij terug komt, is hij er een paar onderweg verloren. Maya en Willy gaan op pad om de pollenbollen terug te vinden.

Meer informatie

Bumba in Dromenland (herneming)

Het verhaal
Kleine Loes moet elke avond op tijd naar bed, samen met haar vaste knuffel Bumba. Maar wat als die knuffel plots tot leven komt en haar meeneemt naar een wereld waar alles mogelijk is en alles kan? Namelijk naar het Bumbacircus!

Meer informatie

Ketnet Musical - Unidamu

Het verhaal
Na het succes van Kadanza en Kadanza Together , samen goed voor meer dan 75.000 bezoekers, slaan Studio100 en Ketnet opnieuw de handen in elkaar voor een nieuwe Ketnet Musical: Unidamu!

Binnenkort meer!

K3 Show 2017

Het verhaal
Na het ongeziene succes van hun eerste tour, staan Hanne, Marthe en Klaasje te popelen om opnieuw op tournee te gaan doorheen Vlaanderen en Nederland! Ze kijken er naar uit om samen met de meisjes en jongens in de zaal hun allermooiste liedjes en hun allergrootste hits te zingen. Uiteraard is het K3-ballet ook van de partij!

Meer informatie

Volg ons op Facebook

Volg Studio100fan.eu op Facebook