Notice: Undefined variable: crew in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/tpl_content.php on line 208

"Radio De Scheve Schuit"

- Theatershow van Piet Piraat -

De Scheve Schuit ligt rustig aan de kade, maar de piraten zijn door het dolle heen! Steven heeft een radio in elkaar geknutseld en de maatjes staan te popelen om eraan te beginnen. Wanneer er op de radio een wedstrijd wordt georganiseerd waarbij een luisteraar een reis kan winnen, zetten alle piraten hun best beentje voor. Uiteindelijk valt Stien in de prijzen. Ze is wat triest dat ze zonder haar maatjes op reis moet, maar dankzij de radio zijn ze nooit ver weg.

Ondertussen beleven Piet, Berend en Stil de tijd van hun leven tijdens het maken van hun radioprogramma's. Maar dan maakt Berend de radio kapot en rent verdrietig weg. Piet Piraat en zijn kornuiten kunnen nu geen radio meer maken! En het ergste is... er is storm op komst!

Zal de Scheve Schuit de storm doorstaan? Slagen Piet en Steven erin om de radio terug aan de praat te krijgen en Stien te verwittigen over de storm? Vinden de maatjes Berend ooit nog terug? Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar.
     Radio De Scheve Schuit

    Gerelateerde pagina's

    • Merchandise: Radio De Scheve Schuit (2011)
    • Merchandise: Radio De Scheve Schuit (2011)

    ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: