Notice: Undefined variable: crew in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/tpl_content.php on line 208

"Plop in de Speelgoedwinkel"

- Theatershow van Kabouter Plop -

In de grote mensenstad is er een speelgoedwinkel, maar geen gewone speelgoedwinkel... Want ergens achteraan in een hoekje, kan je een klein kabouterdeurtje vinden. Achter dit deurtje is de kabouterspeelgoedwinkel met al het speelgoed waarvan je maar kan dromen. Als de bekende kabouters Plop, Lui, Klus en Kwebbel de vraag krijgen om op deze winkel te passen, twijfelen ze geen seconde. Zeker niet als ze daar een grote knuffelbeer aantreffen die kan praten, zingen en dansen.

Maar is deze beer echt zo lief als hij zelf beweerd, kunnen de kabouters in de grote mensenwereld hun mannetje staan? En slagen ze erin de speelgoedwinkel zonder problemen open te houden?Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar.
     Plop in de Speelgoedwinkel

    Gerelateerde pagina's

    • Merchandise: Plop in de Speelgoedwinkel (2014)
    • Merchandise: Plop in de Speelgoedwinkel (2014)

    ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: