Notice: Undefined variable: crew in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/tpl_content.php on line 208

"Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel"

- Theatershow van Het Huis Anubis 2010 -

Zonder het van elkaar te weten worden de huidige én voormalige bewoners bij elkaar geroepen in het bekendste huis van de lage landen: het Huis Anubis. Sterre, Marcel, Raphael, en Pim maar ook Amber, Appie en Fabian, krijgen de opdracht een ultiem mysterie te ontrafelen. Alleen wanneer ze samenwerken kunnen ze de opdracht tot een goed einde brengen!

Lukt het hen om deze moeilijke opdracht te volbrengen? Iedereen zal op zijn manier een steentje bijdragen. Wil je meelachen met de moppen van Marcel of de gekke uitspattingen van Amber en Appie? Op onderzoek met Sterre en Pim? Of liever wegdromen bij Fabian en Rafael?Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar.

ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: